Skip to main content Skip to search

Специални оферти

Специални предложения от Ес Джи Акаунтинг Сървисис

Безплатна регистрация на фирма в София

Регистрация на фирми в София

Регистрация на фирми в София от Ес Джи Акаунтинг Сървисис

 

 

Ес Джи Акаунтинг Сървисис предлага безплатна регистрация на фирми за всеки, който е решил да започне своето ново начинание и да се възползва от счетоводните услуги на нашата счетоводна кантора. За да се възползвате от нашето предложение, моля, изпратете заявка, като попълните формата от линка по-долу. В рамките на 24 часа ние ще се свържем с Вас и ще уточним всички подробности относно стартирането на Вашето ново начинание.

Изпрати запитване

2 Месеца безплатни счетоводни услуги

Счетоводни услуги

Счетоводни услуги от Ес Джи Акаунтинг Сървисис

 

 

Ес Джи Акаунтинг Сървисис предлага безплатни счетоводни услуги за първите два месеца за нови клиенти, които са сключили договор за пълно счетоводно обслужване за 12 или 24 месеца. За да се възползвате от нашето предложение, моля, изпратете заявка, като попълните формата от линка по-долу. В рамките на 24 часа ние ще се свържем с Вас и ще уточним всички подробности.

Изпрати запитване

Поискайте оферта от Ес Джи Акаунтинг Сървисиз

Ако искате нашата счетоводна къща в София да Ви изготви индивидуална оферта, можете да ни изпратите запитване. При желание да обсъдим на живо нуждите на Вашия бизнес, заповядайте в нашата счетоводна къща в София, бул. „Цар Борис III“ № 227, ет.1, офис 1.  Нека бъдем Ваши партньори по пътя към успеха!

Условия

Специалните предложения са валидни за новорегистрирани фирми и/или нови клиенти с документооборот до 30 бр. документи месечно, и при сключване на договор за пълно счетоводно обслужване за срок от 24 месеца. Всеки клиент може да се възползва от едно от специалните предложения и не могат да се комбинират две или повече специални предложения.