Skip to main content Skip to search

Счетоводни услуги

Счетоводни услуги от счетоводна къща Ес Джи Акаунтинг Сървисис

Счетоводни услуги
Пълно счетоводно обслужване

Всеки бизнес се нуждае от надежден счетоводител. Ес Джи Акаунтинг Сървисис ООД предлага пълно счетоводно обслужване на абонаментен принцип, подходящо за микро и малки предприятия. Нека се развиваме заедно.

Към счетоводни услуги в София
Данъчни услуги
Данъчни услуги и консултации

Независимо от типа на Вашия бизнес, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение. Ние разбираме важността и постоянно следим за всички законови промени.

Към данъчни услуги и консултации
ТРЗ и администрация на персонала
ТРЗ и администрация на персонала

Екипът ни ще се погрижи за цялата администрация на персонала. Изготвяне на заплатите и изчисляването на осигуровките, както и за изготвянето, прекратяването и регистрирането на трудови договори.

към ТРЗ и администрация на персонала
Регистрация на фирма в София
Регистрация на фирми

Ние знаем колко трудно може да бъде началото и затова сме готови да съдействаме и да подкрепим предприемчивия дух. Използвайки услугите ни, Вие ще получите пълно съдействие при стартирането на своя бизнес.

Към регистрация на фирми в София
Административни услуги
Административни услуги

Нашият екип се грижи за всички административни ангажименти. Подготовка на документи, договори, декларации, справки, представителството пред държавните и банкови институции. Оставете скучните неща на нас.

към административни услуги
Одит и юридически услуги
Одит и юридически юслуги

Като надежден партньор ние сме изградили дългогодишни партньорски взаимоотношения с външни одитори и юристи в различни правни области, благодарение, на които може да Ви предложим техните услуги при необходимост от Ваша страна.

Свържете се с нас

Полезни съвети за избор на професионални счетоводни услуги

Имате нужда от счетоводни услуги? Тук ще откриете полезна информация за видовете счетоводни услуги и за нещата, за които да внимавате при избора на счетоводна къща. Тя играе изключително важна роля за безпроблемното развитие на Вашия бизнес и може да Ви изведе на пътя на успеха!

Видове счетоводни услуги

Ще разгледаме различните видове счетоводни услуги, подходящи за микро и малки предприятия:

Счетоводни услуги – Пълно счетоводно обслужване

Счетоводни услуги 1

Счетоводни услуги

Ако имате нужда от счетоводни услуги в дългосрочен план, можете да изберете пълно счетоводно обслужване на абонаментен принцип. Така ще сте сигурни, че Вашите счетоводни задължения са винаги изпълнени и ще можете да постигате много по-добри резултати в бизнеса. Освен това пълното счетоводно обслужване е сред тези счетоводни услуги, които предлагат най-добро съотношение на цена и свършена работа.

Счетоводни услуги и данъчни услуги, и консултации

Данъците винаги оказват голямо влияние върху развитието и състоянието на бизнеса, без значение колко голям е той. Както малките, така и големите предприятия се сблъскват с данъчната система и затова имат нужда от професионални данъчни услуги. Те могат да са част от пълно счетоводно обслужване, което предлагат къщите за счетоводни услуги. Трудно е човек непрекъснато да следи всички изменения на законите и да взима на време необходимите мерки за бизнеса си сам. Точно затова е добре да разчитате на професионални счетоводни услуги. Благодарение на тях ще получите полезни данъчни съвети на време и ще позволите на бизнеса Ви да се развива. Нашата счетоводна къща предлага данъчни консултации по ЗДДС, ЗКПО, както и консултации по СИДДО, КТ и КСО.

Счетоводни услуги – ТРЗ и администрация на персонала

Съкращението ТРЗ означава „труд и работна заплата“. Ако искате администрацията на персонала да се случва без проблем, изберете професионални счетоводни услуги. Те включват: изготвяне на заплати и изчисляване на осигуровки; изчисляване на данъци по ЗДДФЛ; изготвяне и регистриране на трудови договори, както и заповеди за уволнение. Можете да получите и консултации по КТ и КСО. Трудовите правоотношения са деликатна материя и, за да се справите с нея, е добре да се доверите на надеждна счетоводна къща, която предлага различни видове счетоводни услуги и има опит в администрация на персонала.

Счетоводни услуги – регистрация на фирми

Счетоводни услуги 2

Счетоводни услуги – Професионализъм

Искате да започнете собствен бизнес? Тогава се нуждаете от регистрация на фирма. Как става това? Един от вариантите е с помощта на фирма за счетоводни услуги. Тя ще Ви помогне да изберете най-подходящата правна форма за регистрация и ще подготви всички необходими документи за целта. След като фирмата е вече регистрирана, можете да се възползвате и от последващи счетоводни услуги. Те ще Ви помогнат да се справите с всички предизвикателства на стартиращия бизнес.

Регистрацията на фирма включва – регистрация в Търговски регистър, регистрация по ЗДДС, съдействие при избор на обслужваща банка. Освен това можете да разчитате на счетоводни услуги, първоначална счетоводна консултация, данъчна и осигурителна консултация, консултация по трудови правоотношения.

Счетоводни услуги и административни услуги

Зад всеки бизнес стоят доста административни ангажименти. За да се справите успешно с тях, разчитайте на фирма за счетоводни услуги. Тя подготвя всички необходимите документи, договори, декларации, справки, които трябва да представяне пред държавните и банковите институции. Работата с фирма за счетоводни услуги Ви позволява да инвестирате времето си в развитието на Вашия бизнес. През това време фирмата ще се погрижи за събирането и представянето на необходимата документация за банки и държавната администрация, ще подготви договори, ще се погрижи за или предложи фактуриране и онлайн банкиране. Всичко може да се случва много по-бързо и лесно с помощта на фирма за счетоводни услуги.

Счетоводни услуги, одит и юридически услуги

Щом изберете своята фирма за счетоводни услуги, Вие получавате надежден партньор, който може да Ви съдейства и за одиторски и юридически услуги. Тя често има професионални отношения с външни одитори и юристи в различни правни области. Благодарение на това, Вие също ще можете да се възползвате от тях.

Защо бизнесът Ви се нуждае от счетоводни услуги?

Без значение дали ръководите вече утвърден бизнес или сега стартирате, то със сигурност имате нужда от счетоводни услуги. Счетоводството е сърцето на всеки бизнес. От него черпите информационен ресурс, който Ви помага да вземете навременни и правилни решения, за да развивате успешно бизнеса си.

Без значение дали фирмата Ви има служители, или не, тя със сигурност има поне собственик и управител. Тези лица са задължени да плащат осигуровки. Освен това може да Ви се наложи и регистрация по ДДС. За всички тези стъпки ще са Ви необходими професионални счетоводни услуги. Те ще Ви помогнат да развивате своя бизнес съобразно закона.

Счетоводни услуги от Ес Джи Акаунтинг Сървисиз ЕООД

Счетоводни услуги 3

Счетоводни услуги – Заповядайте при нас!

Ес Джи Акаунтинг Сървисиз ЕООД е счетоводна къща, предлагаща професионални счетоводни услуги за микро и малки предприятия. Нашият млад и амбициозен екип винаги се стреми да предложи най-релевантните счетоводни услуги за Вашия бизнес, съобразени с нуждите Ви. Подхождаме с внимание и подкрепа, защото знаем колко усилия и средства са вложени във всеки един бизнес. Вярваме, че нашите счетоводни услуги ще Ви помогнат по-лесно да извървите пътя на успеха.

Избирайки Ес Джи Акаунтинг Сървисиз ЕООД за Вашите счетоводни услуги, можете да разчитате на пълно счетоводно обслужване, представителство пред всички държавни институции, данъчни консултации и съдействие при стартиращ бизнес.

Ние даваме 100% гаранция за качеството на нашите счетоводни услуги. Поемаме отговорността за извършената от нас работа, както и за всяка евентуална вреда, в резултат на вина от наша страна.

Счетоводни услуги – цени

Тъй като знаем, че цената е един от определящите фактори при избор на професионални счетоводни услуги, ние от Ес Джи Акаунтинг Сървисиз изготвяме индивидуални оферти за всеки клиент. Това ни позволява да се съобразим с Вашите нужди и обема на работа на дружеството. Трябва да знаете, че цените за извършване на счетоводни услуги са специфични и могат да варират според документите, броя служители и сложността на дейността на фирмата.

Поискайте оферта за счетоводни услуги от  Ес Джи Акаунтинг Сървисиз

Ако искате да Ви изготвим индивидуална оферта за счетоводни услуги, можете да ни изпратите запитване през контактната форма в нашия сайт.  За директен контакт  с нас можете да използвате телефон: +359 878 909 419 или +359 878 838 395, както и имйел: office@sgas.bg. Ако искате да обсъдим на живо различните видове счетоводни услуги, от които имате нужда, заповядайте в нашия офис на адрес: София, бул. „Цар Борис III“ № 227, ет.1, офис 1.  Нека заедно извървим пътя към успеха!

Полезни съвети за избор на професионални счетоводни услуги

Видове счетоводни услуги

Счетоводни услуги и данъчни услуги, и консултации

Счетоводни услуги – ТРЗ и администрация на персонал

Счетоводни услуги – регистрация на фирми

Счетоводни услуги и административни услуги

Счетоводни услуги, одит и юридически услуги

Защо бизнесът Ви се нуждае от счетоводни услуги?

Счетоводни услуги от Ес Джи Акаунтинг Сървисиз ЕООД

Счетоводни услуги – цени

Поискайте оферта за счетоводни услуги от  Ес Джи Акаунтинг Сървисиз