Skip to main content Skip to search

За нас

Счетоводна къща Ес Джи Акаунтинг Сървисис

Счетоводна къща Ес Джи Акаунтинг Сървисис ООД

За нас

Ес Джи Акаунтинг Сървисиз ЕООД е счетоводна къща в София, създадена с цел покриване на все по-нарастващата нужда от счетоводни услуги за микро и малки предприятия. Дружеството се състои от млад и амбициозен екип с модерни възгледи, който се стреми към подобряване предлаганите услуги и обслужването на клиентите на дружеството, като основната мисия е да предложи адекватно отношение, внимание и подкрепа, без значение от обема на бизнеса на клиентите, както и да подпомага стартиращите компании по пътя към техния успех. Ползвайки услугите ни, ще получите пълно счетоводно обслужване, представителство пред всички държавни институции, данъчни консултации и съдействие при стартиране на своя нов бизнес. Ние вярваме, че успехът ни зависи от развитието на клиентите ни, затова се грижим да ги подпомагаме във всяко естество на създадените отношения.

Доверете ни се и нека се развиваме заедно.

Изпрати запитване за счетоводно обслужване

    Ние носим отговорност

    Единственият начин да гарантираш за работата си е да застанеш твърдо зад действията си. Ние гарантираме за свършената от нас работа и поемаме отговорността за всяка вреда, в резултат на вина от наша страна.

    Пълно счетоводно обслужване

    Нека ние се погрижим за всички счетоводни и данъчни услуги на компанията Ви. Вие се фокусирайте върху важните за Вас аспекти за развитието на своя бизнес и нека се развиваме заедно.